Carrodrain Twiggi, verrassend design rond uw terras en zwembad

Bij een douchegoot denkt u wellicht automatisch aan badkamers. Wat als we u vertellen dat de Carrodrain Twiggi zich perfect leent voor buitentoepassingen? Zowel het regenwater als het overtollige zwembadwater worden vlot en snel afgevoerd. Weg dus met die brede en lelijke goten op uw terras. Ook voor uw buitendouche zorgen de koppelbaarheid en het smalle design van de Twiggi voor pure elegantie en klasse. Dankzij het modulaire systeem van de Twiggi kan u bovendien eenvoudig hoekkoppelingen maken, hetgeen resulteert in een quasi onzichtbare waterafvoer. Tip: Voor buitentoepassingen verwijdert u de uitneembare sifon van de Twiggi om vorstschade te voorkomen. Zorg ook voor een centrale collectorput met ingebouwde reukafsluiter. Zo vermijdt u onaangename geurtjes. Door het uitnemen van de sifon verdubbelt u het afvoerdebiet van de Twiggi tot ruim 60 liter per minuut. Samen met de lage inbouwhoogte van slechts 52 mm maakt dit van de Twiggi een echte “terrasse-partout”!

OOK VOOR UW BUITENDOUCHE

Buitendouches zijn niet enkel praktisch maar creëren een luxe-effect in je tuin als je het goed aanpakt. Denk aan degelijke materialen, natuurlijke elementen, weelderige planten, speciale douchekoppen, … We zien onze Twiggi douchegoot regelmatig terugkomen in de mooiste outdoor creaties, van modern tot bohemian. Wij zijn alvast fan van de buitendouche!

PINSPIRATIE

Buitendouches en zwembaden kunnen een streling voor het oog zijn terwijl ze u het ideale comfort bieden. Een verfrissende douche of duik op een warme zomerdag … Klinkt heerlijk toch? Meer inspiratie nodig? Neem dan een kijkje op ons Pinterest-bord en droom weg bij de mooiste outdoor showers en zwembaden.